LUKKET PGA. COVID-19

Efter udmeldingen fra statsministeren samt tilføjelser af nye retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen ser vi os desværre nødsaget til at lukke vores klinik frem til d. 13. april. 

Vi er meget ærgerlige over at måtte aflyse jeres bookinger, mens dette står på, men I denne tid må vi alle stå sammen, og I må passe på jer selv og jeres kære, som vi som personale ligeledes må. 

Mens du venter på, at vi åbner igen, kan du med fordel kigge på vores aktive tilbud. Der er gode besparelser at hente på ALLE vores behandlinger.

Vi håber, at I fortsat vil forblive vores skønne CityCare-kunder, sådan at I, når vi er ude på den anden side af denne periode, atter vælger at få behandling hos os.

Hvis du har en tid hos os i perioden frem til 13. april, vil du blive kontaktet pr. telefon (opkald eller sms) for ombooking/udskydelse af din tid. 

Måtte I have spørgsmål, står vi som sædvanligt klar til at hjælpe på tlf. 71990586 og mail: info@citycare.dk.

Tak for jeres støtte, og pas på jer selv og hinanden derude. 

Vi ses snart igen til et forår af behandlinger. Forhåbentlig fra start april, hvis Sundhedsstyrelsen og regeringen tillader det!

De bedste hilsner

CityCare-Teamet 

 

 

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på hvad der sker hos CityCare med gode tilbud og nye behandlingsformer.

Behandlinger             Om Os             Tilbud             Kontakt

Designet af Nord Media - Copyright City Care Hellerup 2018 - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk