LASERBEHANDLING

Bagrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

IPL Laserbehandling

Vi fjerner både karsprængninger og uønsket hårvækst med laserbehandling.

De fleste af os får karsprængninger med årene. Det kan være i ansigtet, typisk på kinderne og henover næsen. Dette skyldes vejr og vind, men det kan også være på benene, ofte fremkaldt af graviditet eller blot af alder.
Ved hjælp af laserbehandling fjerner vi effektivt alle typer karsprængninger, rødmen, pigmentforandringer, solskader, akne, aknear og uønsket hårvækst.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er også lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Hårfjerning med laserbehandling

Hårfjerning foretages med IPL (intensivt pulserende lys), der nedbryder proteinet i hårsækken, så håret ikke længere vokser. Der er stor forskel på, hvor hurtigt man kan fjerne hårene, alt efter hvor på kroppen de vokser, men man skal regne med 6-8 behandlinger på et område med 4-8 ugers mellemrum. De fleste oplever dog resultater allerede efter første behandling. Håret i det behandlede område bliver afstødt efter 2-4 uger.

Behandlingen er ikke smertefuld; man mærker et varmt prik i huden, som varer ganske kort.

«CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDYREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN»

Charlotte

Karsprængninger med laserbehandling

Farven i de sprængte kar opsuger det stærke lys fra laseren, som får dem til at gå til grunde, så huden igen bliver lys og fin. Under behandlingen kan du mærke en varm og prikkende fornemmelse på huden, og der kan være en let rødmen bagefter, men ellers er det uden ubehag og bivirkninger.

Du skal regne med 2-4 behandlinger, før karsprængningerne er helt væk, og huden bør ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen.

Behandlingen tager mellem 15 og 30 minutter alt efter områdets størrelse.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på hvad der sker hos CityCare med gode tilbud og nye behandlingsformer.

Behandlinger             Om Os             Tilbud             Kontakt

Designet af Nord Media - Copyright City Care Hellerup 2018 - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk