SKINBOOSTER BEHANDLING

Bagrund for behandlingen

Hos City Care vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos City Care, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

Få en yngre og sundere hud med en skinbooster kur

Gå ikke glip af denne fantastiske foryngelses kur.

Kroppens egen hyaluronsyre forsvinder langsomt med alderen, hvilket gør at huden bliver mere tør og mindre elastisk med tiden.

Hvis du føler at din hud er tør, trist og har mistet elasticiteten – eller har du nogle hudforandringer som generer dig, så kan en Skinbooster kur reducere rynker og fine linjer samt genskabe hudens glød..

Book en gratis konsultation

Hos City Care kan du altid booke en gratis konsultation hvilket vi anbefaler, og egenligt er lovpligtigt at du får inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Dette kan en skinbooster kur hjælpe med:

 • Tør hud
 • Manglende elasticitet
 • Manglende spændstighed
 • Tynd/sart hud
 • Skader (bl.a fra solen)
 • Misfarvninger
 • Rynker og fine linjer
 • Kreppet hud
 • Akne og Akne-ar
 • Skinbooster kuren og hvad den kan

  Skinboosters består af hyaluronsyre, som er et naturligt vandbindende stof, der findes naturligt i kroppen. Den fugter huden indefra og kan sammenlignes med en fortyndet ”filler”.

  Med en Skinbooster kur injiceres små jævne doser af hyaluronsyre direkte ned i hudens dybere lag, hvor den effektivt arbejder på at fugte, forny og reparere huden, så den bliver sundere og pænere.

  Hos City Care foregår denne behandling med en håndholdt injektions-maskine, der sørger for en helt præcis og jævn dosering, hvilket giver det pæneste resultat.

  «CITY CARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE PRÆCIS HVORDAN PROCEDYREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN»

  Charlotte

  Èt af de tidligste aldringstegn ses typisk mellem overlæben og næsen eller rundt om munden. Ved at anvende almindelig filler i disse områder, kan der hurtigt opstå en unaturlig fylde, hvilket resulterer i et “abe-lignende” udseende.

  Så hvis dette er et område, som du gerne vil have behandlet, så er Skinbooster kuren en fantastisk behandling til dig.

  Antal behandlinger
  En Skinbooster kur kræver normalt ca. 3 behandlinger, hvor vi kombinerer 2 forskellige slags Skinboosters, for at opnå et mere optimalt- og langtidsholdbart resultat.

  Antallet af behandlinger er individuelt, så kurforløbet planlægges under en grundig konsultation sammen med sygeplejersken.

  Holdbarhed
  Hvis du efter Skinbooster kuren ønsker at holde resultatet vedlige og forebygge nye aldringstegn, så har du måske brug for 1-2 enkelte behandlinger årligt.

  Dette er igen meget individuelt, lige som det er med holdbarheden af f.eks. fillers, hvor holdbarheden også kan variere.