Nyt koncept i CityCare Hellerup: Altid Faste Specialpriser! Ja, du læste rigtigt: Fra nu af er prisen hos os altid lav! Se gældende priser her.

Book din tid via vores online booking, ring på 71990586, eller send en mail på info@citycare.dk.

Intet krav om negativ test forud for behandlingen, men læs gerne de fulde retningslinjer her.

NYHEDER FRA CITYCARE

13. juli 2021

Efteråret byder på behandlinger med laser, Profhilo, filler, botox og permanent makeup

 Og selvfølgelig får du det hele til vores Altid Faste Specialpriser!

Vi er halvvejs gennem sommeren allerede, og CityCare holder sommerferie fra 17. juli til og med 1. august 2021. Mellem 17. juli og 1. august svarer vi stadig på henvendelser på telefon og mail, men vi svarer måske ikke helt så hurtigt som normalt.

Tid til laser

Du har måske lagt beauty-tankerne på hylden her i sommerferien, men det er faktisk nu, du skal begynde at planlægge dine behandlinger, hvis du skal være ekstra smækkerlækker næste sommer. Laser/IPL-behandlinger skal nemlig helst foretages uden for sommermånederne, fordi huden ikke tåler for meget sollys. Det kan også være nødvendigt med flere behandlinger, før det ønskede resultat er opnået, så det er bare om at komme i gang. 🙂

I perioden efter sommerferien har du derfor en oplagt mulighed for få bugt med uønsket hårvækst, karsprængninger og såkaldt solskadet hud med en mild rynkebehandling, som giver den ønskede hudforyngelse. Læs mere om laserbehandling her, og book din tid her. Der er altid rift om tiderne i opstartsfasen, så book nu, hvis du vil sikre dig, at du kan få din ønskede tid.

Profhilo, filler, botox og permanent makeup

Vi står også klar med behandling med Profhilo, filler, botox og permanent makeup “PMU” efter sommerferien, og på vores Instagram og Facebook kan du se masser af før-og-efter-billeder, behandlingsbeskrivelser, kundeanmeldelser og meget, meget mere, så hop ind og følg eller like os, så du ikke går glip af det, når der sker noget spændende og nyt hos os!

Vores priser er Altid Faste Specialpriser. Vi ønsker kun at berige vores kunder med stabilitet, professionel vejledning og engageret og oprigtig service.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i CityCare igen til august!

Spørgsmål? Send en mail til info@citycare.dk eller ring på 71 99 05 86.

De venligste sommerhilsner

CityCare-teamet

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk