SKINBOOSTER-BEHANDLING

Baggrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

Få en yngre og sundere hud med en skinbooster-kur

Gå ikke glip af denne fantastiske foryngelseskur.

Kroppens egen hyaluronsyre forsvinder langsomt med alderen, hvilket gør, at huden bliver mere tør og mindre elastisk med tiden.

Hvis du føler, at din hud er tør, trist og har mistet elasticiteten, eller hvis du har nogle hudforandringer, som generer dig, så kan en Skinbooster-kur reducere rynker og fine linjer samt genskabe hudens glød.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Dette kan en Skinbooster-kur hjælpe med:

  • Tør hud
  • Manglende elasticitet
  • Manglende spændstighed
  • Tynd/sart hud
  • Skader (bl.a. fra solen)
  • Misfarvninger
  • Rynker og fine linjer
  • Kreppet hud
  • Akne og aknear

Skinbooster-kuren og hvad den kan

Skinboosters består af hyaluronsyre, som er et vandbindende stof, der findes naturligt i kroppen. Den fugter huden indefra og kan sammenlignes med en fortyndet “filler”.

Med en Skinbooster-kur indsprøjtes små jævne doser af hyaluronsyre direkte ned i hudens dybere lag, hvor den effektivt arbejder på at fugte, forny og reparere huden, så den bliver sundere og pænere.

Hos CityCare foregår denne behandling med en håndholdt injektionsmaskine, der sørger for en helt præcis og jævn dosering, hvilket giver det pæneste resultat.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Èt af de tidligste aldringstegn ses typisk mellem overlæben og næsen eller rundt om munden. Ved at anvende almindelig filler i disse områder, kan der hurtigt opstå en unaturlig fylde, hvilket kan resultere i et “abe-lignende” udseende. Så hvis dette er et område, som du gerne vil have behandlet, så er Skinbooster-kuren en fantastisk behandling til dig.

Antal behandlinger
En Skinbooster-kur kræver normalt ca. tre behandlinger, hvor vi kombinerer to forskellige slags Skinboosters for at opnå et mere optimalt og langtidsholdbart resultat.

Antallet af behandlinger er individuelt, så kurforløbet planlægges under en grundig konsultation sammen med sygeplejersken.

Holdbarhed
Hvis du efter Skinbooster-kuren ønsker at holde resultatet ved lige og forebygge nye aldringstegn, så har du måske brug for 1-2 enkelte behandlinger årligt.

Dette er igen meget individuelt, ligesom det er med holdbarheden af fx fillers, hvor holdbarheden også kan variere fra person til person.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på hvad der sker hos CityCare med gode tilbud og nye behandlingsformer.

Behandlinger             Om Os             Tilbud             Kontakt

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk