VOKSBEHANDLING

Baggrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af faguddannede behandlere, sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker og faguddannede behandlere står for de konkrete behandlinger.

Voksbehandling

Hvis du gerne vil uønsket hårvækst til livs, er voksbehandling et vidunderligt alternativ til barbering. Voksen trækker hårsækken med ud, og på den måde skal kroppen danne et helt nyt hår og en ny hårsæk. Det tager tid, og derfor holder en voksning længere tid end en barbering. Derudover er det mere skånsomt mod huden, og du slipper derfor for rød og irriteret hud i området, som mange kender det fra barbering.

Hos CityCare tilbyder vi det meste inden for voks, og du kan se den komplette liste over behandlinger på vores Prisliste. Nedenfor kan du også læse mere om hårfjerning med voks helt generelt og om forskellen på “hollywood”, “brasiliansk”, “tanga” og “bikinilinje”.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvis du overvejer at få en af vores plastikkirurgiske behandlinger. Hvis du ønsker en af vores kosmetiske behandlinger, kan du booke den direkte i vores bookingsystem.

Hårfjerning med voks

At fjerne hår med voks er en skånsom form for hårfjerning, og en behandling holder typisk 4-5 uger, hvorefter vi anbefaler, at behandlingen gentages. Nedenfor har vi samlet en række svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte får fra folk, der ikke før har prøvet en voksbehandling.

 

Hvordan forbereder jeg mig på min voksbehandling?

Hvis du før har barberet dig, bør du lade kropshår vokse til minimum 6-7 mm for at opnå det bedste resultat (typisk 2-3 uger siden sidste barbering). Voksen skal nemlig have noget at gribe fat i. Nogle hår vil knække og ikke blive revet ud i løbet af de første behandlinger, fordi hårstråene er tykke og stive. Dette er helt normalt, men efter nogle behandlinger vil du opleve, at din kropsbehåring bliver blødere og finere, når den vokser ud igen.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du eksfolierer uden (uden brug af parfume og olie) senest 24 timer før din aftalte behandling. På denne måder fjernes døde hudceller, og det hjælper også med at løsne hårene, hvilket reducerer antallet af knækkede hår under behandlingen.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på efter en voksning?

Umiddelbart efter behandlingen vil din hus være lidt rødlig, hvilket er helt normalt. Det fortager sig normalt inden for kort tid, men det varierer alt efter hudens følsomhed og kan vare fra 30 minutter til 24 timer.

De første 24 timer efter en voksbehandling skal du undgå sol, solarium, svømmehal/swimmingpool, fysisk træning og sauna. Undgå gerne klorholdigt vand helt de første 48 timer efter behandlingen.

Skrub gerne huden med en skrubbehandske 2-3 gange om ugen. Undgå gerne helt at barbere huden mellem dine voksbehandlinger.

 

Stopper hårene helt med at vokse ud igen?

Hvis du bliver vokset ca. én gang om måneden, vil du efter 1-1½ år normalt opleve at have ca. halvdelen af den hårvækst, som du havde til at starte med. Det er dog meget individuelt, hvor meget voksen hæmmer den generelle hårvækst.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Hvornår bør man undgå voksning?

Du bør undgå at få voksbehandling, hvis du har en eller flere af lidelserne på listen nedenfor, da der kan opstå risiko for brud på huden:

  • lupus
  • aids
  • acne, som behandles med antibiotika
  • åreknuder i området, som ønskes vokset
  • mastitis, hvis du ønsker voks af underarme
  • andre hudlidelser, som kan gøre din hud ekstra følsom
  • blå mærker eller nylige blødninger i området, som ønskes vokset
  • vorter, modermærker eller andre hudmærker i områet, som ønskes vokset (vi kan dog ofte arbejde rundt om disse)

 

Hvad er forskellen på “hollywood”, “brasiliansk”, “tanga” og “bikinilinje”?

Hollywood: Vi fjerner al intim hårvækst, inklusive hår på skamlæber og mellem balderne, hvis du ønsker dette.

Brasiliansk: Vi efterlader en trekant eller stribe på skambenet, men fjerner ellers al anden intim hårvækst, inklusive hår på skamlæber og mellem balderne, hvis du ønsker dette.

Tanga: Vi efterlader en trekant eller stribe på skambenet, men fjerner hår fra den øverste del af låret og gør ellers området pænt. Hårvækst på skamlæber og mellem balderne fjernes ikke.

Bikinilinje: Vi fjerner den hårvækst, der vil kunne ses, hvis du tager en bikini, badedragt eller et par normale trusser på. Det vil sige, at vi fjerner hårvækst fra den øverste del af låret op mod skridtet, men ikke anden intim hårvækst.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk