SKINBOOSTER-BEHANDLING

Baggrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

Få en yngre og sundere hud med en skinbooster

Kroppens egen hyaluronsyre forsvinder langsomt med alderen, hvilket gør, at huden bliver mere tør og mindre elastisk med tiden, men der er faktisk en foryngelseskur!

Hvis du føler, at din hud er tør, trist og har mistet elasticiteten, eller hvis du har nogle hudforandringer, som generer dig, så kan en Skinbooster-behandling reducere rynker og fine linjer samt genskabe hudens glød.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Dette kan en Skinbooster-kur hjælpe med:

  • Tør hud
  • Manglende elasticitet
  • Manglende spændstighed
  • Tynd/sart hud
  • Skader (bl.a. fra solen)
  • Misfarvninger
  • Rynker og fine linjer
  • Kreppet hud
  • Akne og aknear

Skinbooster og hvad den kan

Hydromax-Skinbooster bruges til at tilføje fugt og vitalitet til alle hudtyper og kan både bruges i ansigt, decolleté og på hænder. Skinbooster er en overfladisk og fortyndet udgave af filler-behandling, der giver dig en blød, spændstig og lækker hud, akkurat som før linjer, rynker, træt og trist hud blev en realitet.

Produktet injiceres med nøje doserede tætte stik fordelt på det ønskede område. Produktet vil derefter hydrere dybt under overfladen, øge hudens tæthed, genopfriske og forynge udseendet og fornemmelsen, når man rører ved huden. Resultatet af behandlingen er en forbedring af hudens tekstur og elasticitet, hvilket indebærer en dyb og langvarig hydrering med en opstrammende og løftende effekt.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Et af de tidligste aldringstegn ses typisk mellem overlæben og næsen eller rundt om munden. Ved at anvende almindelig filler i disse områder, kan der hurtigt opstå en unaturlig fylde, hvilket kan resultere i et “abe-lignende” udseende. Med Skinbooster opnås en langt mere naturlig følelse, og visuelt kommer huden til at fremstå fugtet, sund og mindre kreppet og ujævn. Behandlingen er især velegnet til kinder, underansigt, pandelinjer og kragetæer omkring øjnene, og man kan med en Skinbooster-behandling nemmere få bugt med rynker, fine linjer og dehydreret hud. Så hvis dette er områder, som du gerne vil have behandlet, så er Skinbooster en fantastisk behandling til dig.

Holdbarhed og antal behandlinger
Holdbarheden er forskellig fra person til person, men med 1-2 ml i ansigtsregionen, som er typisk for denne behandling, er holdbarheden typisk mellem 3 og 9 måneder. Ofte anbefales 2-3 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum ved opstart. Der er også mulighed for at supplere med ekstra produkt (evt. almindelig filler), ligesom det kan give et bedre resultat med flere eller hyppigere Skinbooster-behandlinger, hvis der er tale om ekstra grov tekstur/hudoverflade. Dette afklares ved konsultation hos behandleren.

 

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk