RYNKEBEHANDLING

Rynker kan være utroligt smukke

De giver vores ansigt karakter og er med til at fortælle vores livs historie. Derfor skal de heller ikke nødvendigvis bekæmpes, men der er rynker, som får os til at se trætte eller sure ud. De fleste af os er bevidste om at leve et godt liv, hvor vi dyrker motion og spiser sundt, men det kan ikke forhindre rynkerne i at pible frem, efterhånden som vi bliver ældre. Her kan en rynkebehandling hos CityCare hjælpe.

Det handler ikke om, at vi skal se unge ud hele livet, men om at vi skal føle, at vi bliver ved med at ligne os selv, og at der er overensstemmelse mellem det indre og det ydre.

Rynkerne inddeler vi i to typer: statiske og mimiske

Mimiske rynker opstår, fordi vi mange gange i løbet af en dag bevæger ansigtets muskler for at udtrykke glæde, vrede, undren eller bekymring. Disse rynker ser vi typisk i den øverste del af ansigtet omkring øjnene. Mimiske rynker behandles primært med Botox.

Statiske rynker er de rynker, der naturligt opstår med alderen, fordi hudens naturlige indhold af kollagen falder, hvilket får huden til at blive tynd og falde lidt sammen. Disse rynker ser vi typisk i den underste del af ansigtet; rundt om munden og fra næse til mund.
Statiske rynker behandles primært med en filler.

Ofte kan man opnå den optimale effekt ved at kombinere Botox og filler.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er også lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Rynkebehandling

I dag er mulighederne for rynkebehandling med meget enkle midler og helt uden bivirkninger utroligt gode, og i takt med udviklingen er det blevet mere og mere almindeligt at benytte sig af dem. Efterhånden er det lige så naturligt at få rynkereducerende behandlinger, som det er at gå til frisør eller tandlæge. Det handler i al sin enkelhed om at vedligeholde sit udseende.

Det er en god idé at starte, når de første alderstegn viser sig. Dels virker behandlingen forebyggende, så rynken ikke bliver lige så markant, når effekten af behandlingen ophører, og dels er der ikke nogen, der lægger mærke til det, hvis vi gør det i bitte små steps.

«CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OGFORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDYREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN»

Charlotte

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på hvad der sker hos CityCare med gode tilbud og nye behandlingsformer.

Behandlinger             Om Os             Tilbud             Kontakt

Designet af Nord Media - Copyright City Care Hellerup 2018 - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk