PROFHILO-BEHANDLING

Baggrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

Genskab dit yngre jeg hurtigt med ganske få stik

Her er en ny og innovativ metode til behandling af aldringstegn. Den modvirker tab af hudens elasticitet i ansigt og på områder, der traditionelt er vanskelige at behandle, f.eks. hals, décolleté, hænder og arme. Her vil Profhilo være et oplagt produkt for dig.
Typisk fra 30 års alderen falder niveauet af hyaluronsyre, elastin og kollagen. Det forstærkes især, hvis huden udsættes for store mængder sol, der ligesom rygning reducerer mængden af hyaluronsyre. Resultatet er, at huden mister sin fylde og elasticitet, og der opstår rynker og løs hud. Kollagen er et proteinstof som findes i kroppen og sammen med elastin og hyaluronsyre (fugt) er kollagen utrolig vigtig, når det handler om at holde rynkerne væk og bevare/genopbygge en spændstig og fast hud.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Profhilo og hvad den kan

Profhilo er helt anderledes opbygget end fillers. Profhilo er varmebehandlet og uden tilsætning af kemisk bundne stoffer. Denne unikke formel giver en biostimulation og biomoddelering, så din hud producerer mere kollagen og elastin. Det bevirker en forbedring af hudens struktur, elasticitet og fugtighed, hvilket giver en opstrammende effekt, og rynkerne udglattes. Profhilo er ikke en filler eller en Skinbooster – den giver volumen til huden, men ikke et løft i specifikke områder, og derfor bliver resultatet heller aldrig unaturligt eller kunstigt at se på.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Hvad er Profhilo?
Profhilo er et meget rent og naturligt produkt med højeste koncentration af hyaluronsyre: 64 mg/ 2 ml. Det fugter ikke kun huden, men remodellerer også det aldrende og slappe væv.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlingen foregår på den måde, at der lægges få injektioner (eks. 5 på hver kind). Lige efter stikkene ligner det små myggestik, og man skal være forberedt på, at der kan komme hævelse og forbigående blå mærker. Efter 1 måneds tid gentages behandlingen, og selve resultatet vil begynde at kunne ses allerede efter én måned og holder fra 3 til 9 måneder.

Profhilo har vundet The Aesthetics Award som årets mest innovative behandling. Det fås i 46 Lande, og der er udført over 275.000 behandlinger.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk