PERMANENT MAKEUP

Hvad er permanent makeup?

Permanent makeup kaldes også for mikropigmentering, semipermanent makeup eller kosmetisk tatovering, men det er ikke en tatovering, og behandlingen er ikke permanent. Dette skyldes at farvepigmenterne kun implanteres i det øverste hudlag 0,06 til 0,12 mm dybt. Behandlingen er derfor semipermanent.

Formålene med permanent makeup kan være mange, men det udføres oftest for at forbedre og justere på eventuelle små “skønhedsfejl”, fx ved at tilføre noget, som mangler fra naturens side, at øge selvtilliden, at spare tid i hverdagen eller at muliggøre en mere aktiv livsstil uden bekymringer om udtværet makeup.

Permanent makeup hos os

Hos CityCare har vi følgende målsætninger:

  • God service
  • Tryg oplevelse
  • Nyeste kosmetiske behandlinger
  • Erfarne medarbejdere
  • Allergivenlige, top-of-the-line-produkter

Som permanent makeup-artist har vores behandler Nicoline stor erfaring på området. Hun har arbejdet 10 år som makeup-artist og har gennemført flere kurser for at specialisere sig i netop permanent makeup. Vores behandler er yderst professionel og har forståelse for, at semipermanent og ikke almindelig makeup kan virke skræmmende for nogle, og hun vil med sikker hånd kunne føre dig trygt og roligt gennem behandlingen. Du vil altid være i trygge hænder hos Nicoline, som er perfektionist, og som i samarbejde med dig vil kunne skræddersy et forløb, der kan opfylde dine ønsker til netop din permanente makeup.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Sådan foregår det

Forud for behandlingen kommer du til en gratis konsultation, hvor behandleren lytter til dine ønsker og vurderer, hvordan vi bedst muligt kan opfylde disse. Du har også mulighed for at blive behandlet samme dag, hvis du forud for behandlingen har fremsendt os et billede, så vi kan planlægge dit forløb optimalt.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Inden behandlingen (30 minutter før eller hjemmefra) påsmøres lokalbedøvende creme på området, der skal behandles. Bedøvelsen hjælper til at modvirke ubehag ved behandlingen. Behandleren opmåler og optegner det ønskede område (f.eks. dine bryn), og du godkender optegningen, inden selve behandlingen påbegyndes. På den måde sikrer vi, at det er den form, du ønsker, og vi tager samtidig højde for dine naturlige ansigtstræk.

Sårskorperne vil falde af de næste dage (ca. 4-10 dage efter behandlingen). På dette tidspunkt ser farven lidt gennemsigtig og lys ud. Det betyder dog ikke, at farven er forsvundet. Huden i det behandlede område er helt ny og derfor lys. Det er vigtigt, at du ikke prøver at fjerne sårskorper, fordi du hermed risikerer af fjerne den deponerede farve og samtidig få ar.

Holdbarheden af en permanent makeup-behandling er ca. 2-5 år, afhængig af din hudtype, behandlingsområde, din alder og dit farvevalg.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk