LASERBEHANDLING

Baggrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af faguddannede behandlere, sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker og faguddannede behandlere står for de konkrete behandlinger.

IPL Laserbehandling

Vi fjerner både karsprængninger og uønsket hårvækst med laserbehandling.

De fleste af os får karsprængninger med årene. Det kan være i ansigtet, typisk på kinderne og henover næsen. Dette kan skyldes vind og vejr, men det kan også være bare skyldes hudtype, genetik og alder. På benene ses ofte karsprængninger efter graviditet, eller når man kommer lidt op i årene. Ved hjælp af laserbehandling fjerner vi effektivt alle typer karsprængninger, rødmen, pigmentforandringer, solskader, akne, aknear og uønsket hårvækst.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er også lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Hårfjerning med laserbehandling

Hårfjerning foretages med IPL (intensivt pulserende lys), der nedbryder proteinet i hårsækken, så håret ikke længere vokser. Der er stor forskel på, hvor hurtigt man kan fjerne hårene, alt efter hvor på kroppen de vokser, men man skal regne med 6-8 behandlinger på et område med 4-6 ugers mellemrum. De fleste oplever dog resultater allerede efter første behandling. Håret i det behandlede område bliver afstødt efter 10-14 dage.

Behandlingen er ikke smertefuld; man mærker et varmt prik i huden, som varer ganske kort.

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt, at du forbereder dig rigtigt på behandlingen. Læs om din forberedelse her.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Karsprængninger med laserbehandling

Farven i de sprængte kar opsuger det stærke lys fra laseren, som får dem til at gå til grunde, så huden igen bliver lys og fin. Under behandlingen kan du mærke en varm og prikkende fornemmelse på huden, og der kan være en let rødmen bagefter, men ellers er det uden ubehag og bivirkninger.

Du skal regne med 2-4 behandlinger, før karsprængningerne er helt væk, og huden bør ikke udsættes for sollys i 4 uger efter behandlingen.

Behandlingen tager mellem 15 og 30 minutter alt efter områdets størrelse.

Hudforyngelse med laserbehandling

Med hudforyngende behandling behandler laseren solskader og virker som en mild rynkebehandling. Lyset fra laseren reagerer med kroppens naturlige indhold af melamin i brune pletter, hvorefter disse forsvinder/bliver mindre tydelige, alt fra 2-5 behandlinger (afhængig af områdets behov) med 5 ugers mellemrum. Der vil være en sår-heling i form af “kaffe-grums” lignende udseende og det er den behandlede hud som skal have lov at hele og falde af naturligt.

Lyset stimulerer endvidere hudens celler til at øge produktionen af collagen og elastin, som er de elastiske fibre, der giver styrke og smidighed til huden. Huden ser friskere og yngre ud, og fine linjer, pigmentpletter reduceres. Ved behandling udskydes også tidspunktet for rynkedannelse, og huden bliver generelt sundere at se på.

Du skal normalt regne med flere behandlinger, før det ønskede resultat opnås, og resultatet afhænger bl.a. af din hudtype. Efter endt behandling bør der gives 2-4 årlige “genopfriskninger” for et mere varigt resultat, og det behandlede område må ikke udsættes for direkte sollys i 4 uger op til og efter behandlingen.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk