FILLER-BEHANDLING

Kun det bedste er godt nok!

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

Baggrund for behandlingen

En filler er en gel bestående af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som findes i huden i forvejen. Hudens naturlige indhold af hyaluron og kollagen forsvinder med alderen, hvilket gør huden tynd og får huden til at falde sammen og rynke.

Filleren bruges typisk til de statiske rynker, som er opstået, fordi huden med alderen mister sin spændstighed og fylde, det vil sige rynkerne omkring munden og den markante fure fra næse til mundvig.

Den kan også bruges til at ændre ansigtets træk; det kan fx være at give kindbenene mere fylde, gøre kæbelinjen skarpere eller hagen mere markant. Filleren bruges også til forstørrelse af læberne.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er også lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. 

Sådan foregår en filler-behandling

Behandlingen foregår på den måde, at sygeplejersen sprøjter filleren ind i rynken i de øverste hudlag med en meget tynd nål, hvorved rynken straks klattes ud. Resultatet kan ses med det samme, og effekten holder i ca. 6-8 måneder, men det er meget individuelt.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Hos CityCare i Hellerup tilbyder vi også Botox-behandlinger, laserbehandlinger og skinbooster-behandlinger.

Du finder vores prisliste her

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk