FARVE AF BRYN OG VIPPER

Baggrund for behandlingen

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af faguddannede behandlere, sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker og faguddannede behandlere står for de konkrete behandlinger.

Farve af bryn og øjenvipper

Fuldend dit look med farvning af vipper og øjenbryn, som får dine øjenvipper til at se mere fyldige ud og får dit ansigt til altid at stå skarpt, selv når du ikke har tid til den helt store makeup.

Hos CityCare tilbyder vi farve af vipper og bryn, og resultatet holder typisk 3-4 uger, afhængig af hvor godt man passer på dem.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvis du overvejer at få en af vores plastikkirurgiske behandlinger. Hvis du ønsker en af vores kosmetiske behandlinger, kan du booke den direkte i vores bookingsystem.

Farvning af vipper og bryn

Gør morgenrutinen nemmere ved at få farvet dine vipper og bryn professionelt. Farvede vipper virker mere fyldige, og farvede øjenbryn får dit ansigt til at stå skarpt.

 

Hvordan forbereder jeg mig på at få farvet vipper og/eller bryn?

Mød gerne op til behandlingen uden makeup. Men hvis du ikke har mulighed for at komme uden makeup, så skal vi selvfølgelig nok fjerne det, før vi farver dine vipper og bryn. Vær opmærksom på, at farven godt kan være meget mørk lige efter behandlingen, så hvis du får farvet bryn og vipper for at se ekstra godt ud til et større arrangement, så book din behandling mindst to dage før arrangementet.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på efter at have fået farvet mine øjenvipper og/eller bryn?

Resultatet holder normalt 3-4 uger, men det er lidt forskelligt fra person til person. Du kan selv gøre meget for at sikre, at farven holder:

  • Hold vipper og bryn tørre.
  • Undgå at bruge oliebaserede produkter.
  • Undgå at vaske dit ansigt de første 24 timer efter indfarvningen.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Hvornår bør man undlade at få farvet bryn og vipper?

Du bør ikke få farvet øjenvipper og øjenbryn, hvis du:

  • før har haft en allergisk reaktion på at få farvet dem
  • har fået foretaget en øjenlaseroperation inden for de seneste 3 måneder
  • har øjenbetændelse.

Konsulter gerne vores læge, Per Bjerregaard, eller egen praktiserende læge, hvis noget af ovenstående gælder for dig, og du er i tvivl om, hvorvidt du bør få farvet dine bryn og vipper.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk