BOTOX-BEHANDLING

Kun det bedste er godt nok!

Hos CityCare vil du kun blive behandlet af højtuddannede sygeplejersker og læger, der stiller mindst lige så store krav til resultatet af din behandling, som du selv gør, og vi arbejder efter Sundhedsstyrelsens retningslinier. Per Bjerregaard er en af Danmarks mest anerkendte plastikkirurger, og det er ham, der gennemfører en del af konsultationerne hos CityCare, mens dygtige sygeplejersker står for de konkrete behandlinger.

Baggrund for behandlingen

Botox-behandling anvendes til rynker, der er opstået af, at du har lavet den samme ubevidste bevægelse mange gange; har smilet, har rynket brynene, har misset mod solen. Det kan være rynker i panden eller mellem øjenbrynene eller ”kragetæer” ved øjnene.

Musklen er som to elastikker, der hiver hver sin vej. Hvis vi svækker den ene, trækker den anden mere, og det er den teknik, vi anvender, når vi arbejder med Botox i pande og rundt om øjnene.

Book en gratis konsultation

Hos CityCare kan du altid booke en gratis konsultation, hvilket vi anbefaler, og det er også lovpligtigt, at du kommer til en konsultation, inden du får lavet din første behandling hos os. Det vil glæde os rigtig meget at se dig til en kop kaffe og en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Sådan foregår det hos os

Behandlingen foregår på den måde, at Botox’en i ekstremt fortyndet form sprøjtes ind i musklen med en meget tynd nål, og dette får musklen til at slappe af, hvilket betyder, at den overliggende hud bliver glat og uden rynker. Ubehaget er som følelsen af et myggestik.

»CITYCARE VAR GODE TIL AT RÅDGIVE OG FORTÆLLE, PRÆCIS HVORDAN PROCEDUREN VAR, HVAD DER SKULLE SKE, SAMT HVORDAN VI KOM IGENNEM DET. DET GJORDE MIG TRYG AT VÆRE HOS DEM PÅ KLINIKKEN.«

Charlotte

Behandlingen tager kun få minutter, og du kan gå direkte tilbage på arbejde bagefter. Botox’en begynder at virke efter et par dage, og den fulde effekt opnås efter ca. 10 dage.

Resultatet holder 3-4 måneder, så man skal forvente at gentage behandlingen 2-3 gange om året.

Der er ingen eller få bivirkninger ved brugen af Botox, som er et stof, man har man anvendt siden 1960’erne til at behandle fx spastiske lammelser for at få musklerne til at slappe af.

Botox-behandlingen kan give forbigående hovedpine.

Hos CityCare i Hellerup tilbyder vi bl.a. også laserbehandling, skinbooster-behandling og filler-behandling.

HOLD DIG OPDATERET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på, hvad der sker hos CityCare.

Designet af Nord Media - Copyright CityCare, Strandvejen 86, st., 2900 Hellerup - 71 99 05 86 - Info@citycare.dk